Dekorativ udfyldt baggrund

Frilandsanden 2023. Bangs

145,00 kr. pr. Kg.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Skal der kvalitets and på bordet?

Så anbefaler vi disse pragteksemplarer fra Bangs.

Der er tale om danske 100% fritgående landænder.

Ænderne har masser af plads at boltre sig på. De får den tid de skal have til at spise sig store og flotte (14 uger) – her er der ingen dyr som bliver kampfodret fordi de skal slagtes hurtigst muligt og det kan i dén grad smages.

Ænderne slagtes hvor de er størst og flottest. Herefter indfryses de- det giver simpelthen bare en bedre and. Og en lille, men meget vigtig detalje: Ænderne håndslagtes ca. 50 meter fra den mark de har gået på. Det er der ikke mange herhjemme der kan prale af.

I hver and ligger der en pose med andens indmad, så du kan lave verdens bedste sauce.

Anden SKAL langtidssteges. Forvent 5-6 timer ved 120-130 grader, da ænderne har fået masser af motion.
Hel dansk frilandsand fra Bangs

Født/opvokset/slagtet: Danmark
Alle vores juleænder og gæs opvokser på friland …
med fri adgang til motion, græs og kløver. Uanset om det er vores konventionelle eller økologiske ænder, så er opvækstbetingelserne de samme. Dog går vores økologiske juleænder naturligvis på økologisk anlagte folde, og får kun økologisk foder igennem deres opvækst. Vores juleænder er meget kødfyldte – kødet er mørkt og saftigt med tilpas fedtmarmorering.

Alt vores fjerkræ slagtes på vores eget slagteri på gården, og derfor udsættes intet af vores spisefjerkræ for dyretransport til slagtning.