Flap Meat. Black Onyx. Rangers Valley
300,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 04....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 04. september. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
Det bedste Australien har at byde på!
Her får du en pakke flap meat fra Ranger Valleys Black Onyx serie.
En pakke indeholder typisk 2-3 stykker.
Udskæringen ligner flank steak af udseende, men er mere mør og har mere smag.
Dyrene går på græs i den kølige New England region og passes efter alle kunstens regler. Den lange slutfodring med korn giver en rigtig blot marmorering i kødet.
Der er afpuds i form af fedt og hinder på denne vare. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.
Race: Black Angus.
Udskæring: Flapmeat (bavette) Udskæringen har endnu ikke et dansk navn
Kornfodret 270 dage.
Født i: Australien.
Opvokset i: Australien.
Slagtet i: Australien.
Race: Black Angus.
Udskæring: Flapmeat (bavette) Udskæringen har endnu ikke et dansk navn
Kornfodret 270 dage.
Født i: Australien.
Opvokset i: Australien.
Slagtet i: Australien.
Rangers Valley er markedsleder når vi taler australsk luksus oksekød. De har vundet et hav af priser for deres kød og sætter barren højt i alt hvad de foretager sig.
Black Onyx linjen er renrace Black Angus kødkvæg der kornfodres 270 dage før slagtning. En stærk garanti for flot marmorering i kødet.
Black Onyx linjen er renrace Black Angus kødkvæg der kornfodres 270 dage før slagtning. En stærk garanti for flot marmorering i kødet.