Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Cote de Boeuf af Ribeye.
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Opskåret og indfrosset i: DK.
Cote de Boeuf af Ribeye mbs 4-5. Mollendo Wagyu
700,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.
Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.
Se vigtig info
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du 1 stk vanvittig flot wagyu Cote de Boeuf steak skåret af ribeye med ben fra Chile
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.