Dekorativ udfyldt baggrund

Chuck Flap. Black Onyx. Rangers Valley

270,00 kr. pr. kg

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Holdbarhed

Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 04....

Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 04. september. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Det bedste Australien har at byde på!

Her får du en pakke Chuck Flap fra Ranger Valleys Black Onyx serie.

Har du endnu ikke prøvet Chuck Flap, skylder du dig selv en oplevelse. Masser af smag, saft og kraft. Det er en super alsidig udskæring. Den kan laves som steg eller du kan vælge at skære den til steaks. Den kan serveres både rød og gennemstegt. En pakke indeholder typisk 2 styk Chuck Flap.

Dyrene går på græs i den kølige New England region og passes efter alle kunstens regler. Den lange slutfodring med korn giver en rigtig blot marmorering i kødet.

 

Der er lidt afpuds i form af fedtlag på denne vare. Vi yder ikke refusion i forbindelse med afpuds.
Dyr: Okse.

Race: Black Angus.

Udskæring: Chuck Flap.

Kornfodret 270 dage.

Født i: Australien.

Opvokset i: Australien.

Slagtet i: Australien.
Rangers Valley er markedsleder når vi taler australsk luksus oksekød. De har vundet et hav af priser for deres kød og sætter barren højt i alt hvad de foretager sig.

Black Onyx linjen er renrace Black Angus kødkvæg der kornfodres 270 dage før slagtning. En stærk garanti for flot marmorering i kødet.