Dekorativ udfyldt baggrund

Brisket Full Packer mbs 4+. Mollendo Wagyu

NormalprisTilbud170,00 kr.pr. kg

Holdbarhed

Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...

Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.

Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

En fænomenal oplevelse

Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!

Her får du en Wagyu Brisket Full Packer med en Mbs på minimum 4+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.

Den kræver desuden lang tilberedning ved ca. 110 grader. Vi anbefaler på det kraftigste at man sætter sig ind i denne udskæring ved søgning på Google.

Der er rigtig meget afpuds på en full packer brisket. Desuden svinder den en del under tilberedning. 40% spild er ikke urealistisk. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.

Udskæring: Wagyu Brisket Full Packer.

Kornfodret minumum 500 dage.

Født i: Chile.

Opvokset i: Chile.

Slagtet i: Chile.

Opskåret og indfrosset i: DK.
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.

Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.

Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.