Dyr: Okse.
Udskæring: Mørbrad
Kornfodret minumum 200 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Sous Vide behandlet & indfrosset i: DK
Mørbrad Mollendo Black. Heat n´Eat by Steak-out
Vores pris400,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.
Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.
Se vigtig info
Skal det være nemt? Vi har afpudset, krydret og sous videt en mørbrad fra Chilenske Mollendo Black. Du skal blot tø op, lune & servere.
NB: Det er IKKE fra deres Wagyu serie.
Heat n´eat by Steak-out er vores serie af Sous Vide tilberedte varer, så du kan slappe af i køkkenet og blot læne dig tilbage og høste gæsternes anprisninger.











