
Brisket Full Packer mbs 5+. Mollendo Wagyu
200,00 kr. pr. Kg.
En fænomenal oplevelse
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du en Wagyu Brisket Full Packer med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Den kræver desuden lang tilberedning ved ca. 110 grader. Vi anbefaler på det kraftigste at man sætter sig ind i denne udskæring ved søgning på Google.
Der er rigtig meget afpuds på en full packer brisket. Desuden svinder den en del under tilberedning. 40% spild er ikke urealistisk. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Brisket Full Packer.
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Opskåret og indfrosset i: DK.
Udskæring: Wagyu Brisket Full Packer.
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Opskåret og indfrosset i: DK.
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.