Striploin Stykke mbs 4-5. Mollendo Wagyu
650,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.
Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.
Se vigtig info
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du 1 stk vanvittigt flot Wagyu Striploin Stykke fra Mollendo med en mbs på 4-5(marmoreringsgrad)
Stykket kan helsteges eller skæres til de lækreste New York Strip Steaks.
Der er fedtkappe på denne vare, samt afpuds på siden. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Striploin Stykke.
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Udskæring: Wagyu Striploin Stykke.
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.