Røget Landskinke tilsat lage
produceret i Danmark af dansk gris
Ingredienser: Skinke af gris (83%), vand, salt, dextrose, surhedsregulator (E267, E640), stabilisator (E451, E407), antioxodant (E301), konservering (E250), røgaroma fra ahorn/eg.
Opvarmes til kernetemperatur på min. 75 grader
Næringsindhold per 100 gram
energi 641/153 KJ/KCAL
fedt 10 g
heraf mættede fedtsyrer 3,4 g
kulhydrat 0,5 g
heraf sukkerarter 0,5 g
protein 15 g
salt 2,5 g
Røget Landskinke. Nørmark Meat
60,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 21....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 21. december. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
Livet er simpelthen for kort til kedeligt svinekød!
Her får du en fantastisk røget landskinke fra vejle-producenten Nørmark Meat.
Nørmark Meat fra Vejle laver blandt andet fantastiske røgvarer. Firmaet er fornyligt blevet en del af JN Meat familien. Firmaet beskæftiger cirka 20 mand og sætter en ære i at gøre tingene ordentligt.