Ribeye Stykke mbs 5+. Mollendo Wagyu
800,00 kr. pr. Kg.
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 02....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 02. januar. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
En fænomenal oplevelse
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du 1 stk. flot Wagyu Ribeye stykke med en Mbs på 5+(marmoreringsgrad).
Varen har ikke meget afpuds. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Ribeye
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Udskæring: Wagyu Ribeye
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.