
Ribeye Stykke. Japansk FuldblodsWagyu A5
1.499,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 28....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 28. april. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
Det fåes ikke meget bedre. Her får du et afsindigt flot Ribeye stykke Grading: A5 Mbs 10-12
Dette kød er voldsomt rigt og man kan IKKE spise særlig meget af det!
Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Oksekød
Producent: ItoWagyu
Race: FuldblodsWagyu kvæg.
Fodder: Slutfodret med korn
Udskæring: ekstremt marmoreret Ribeye Stykke
Født i: Japan
Opvokset i: Japan
Slagtet i: Japan
Indfrosset i: Danmark
Grading: A5. Mbs 10.
Producent: ItoWagyu
Race: FuldblodsWagyu kvæg.
Fodder: Slutfodret med korn
Udskæring: ekstremt marmoreret Ribeye Stykke
Født i: Japan
Opvokset i: Japan
Slagtet i: Japan
Indfrosset i: Danmark
Grading: A5. Mbs 10.
Verdens mest sagnomspundne kød.
Japansk fuldblodsWagyu fra Itoham. Der er tale om renrace Japanese Black fra Kagoshima præfekturet. Her får du 2 styk exceptionelt marmorerede medaljoner skåret af den møre del af tykstegen. For ikke særlig længe siden, var det utænkeligt at se på vores breddegrader. Kødet kommer fra en meget eksklusiv produktion- de slagter kun 40 dyr pr. måned.
Japansk fuldblodsWagyu fra Itoham. Der er tale om renrace Japanese Black fra Kagoshima præfekturet. Her får du 2 styk exceptionelt marmorerede medaljoner skåret af den møre del af tykstegen. For ikke særlig længe siden, var det utænkeligt at se på vores breddegrader. Kødet kommer fra en meget eksklusiv produktion- de slagter kun 40 dyr pr. måned.