Ribeye Cap mbs 5+. Mollendo Wagyu
MarkedsprisTilbud150,00 kr.pr. Kg.
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 30....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 30. januar. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
En fænomenal oplevelse
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du en pakke Ribeye Cap med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
NB: der er tale om Ribeye Cap og IKKE spinalis fra Ribeye. Kan skæres til Steaks.
Der er let afpuds på oversiden af denne vare. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Ribeye Cap
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Udskæring: Wagyu Ribeye Cap
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.









