Rib Fingers mbs 5+. Namishi Wagyu
300,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.
Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.
Se vigtig info
KÆMPE VALUE FOR MONEY
Her får du en pakke Rib Fingers.
De er skåret af det lækreste Namishi Wagyu kødkvæg. Kødet har en mbs på 5+ (marmoreringsgrad)
Der er afpuds på denne vare. Vi yder ikke refusion i forbindelse med afpuds.
Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Rib Fingers.
Kornfodret 400-650 dage.
Født i: Namibia.
Opvokset i: Namibia.
Slagtet i: Namibia.
Udskæring: Wagyu Rib Fingers.
Kornfodret 400-650 dage.
Født i: Namibia.
Opvokset i: Namibia.
Slagtet i: Namibia.
F1 - Bonsmara kødkvæg krydset med Wagyu.
Alt kvæg er registreret hos Nambian Wagyu Society og dyrene går under åben himmel 365 dage om året.
Kornopfodret 400-650 dage før slagtning.
Alt kvæg er registreret hos Nambian Wagyu Society og dyrene går under åben himmel 365 dage om året.
Kornopfodret 400-650 dage før slagtning.