Hanging Tender. Sashi
180,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 18....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 18. november. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
Ikke set før hos Steak-out!
Så er der Sashi Hanging Tender til jer og det til en rigtig skarp pris. Hanging Tender hedder på dansk nyretapper og er en ufatteligt lækker udskæring: dejlig mørhed og MASSER af smag.
Ikke ret meget oksekød slipper gennem nåleøjet og får lov at blive en del af Sashi linjen. Men det som gør, er noget helt specielt.
Varen er flot afpudset og klar til at tilberede. Husk blot at fjerne den krafige sene der deler stykket. Vi yder ingen refusion i forbindelse med afpuds.
Dyr: Okse.
Producent: JN Meat.
Fodder: Græsfodret
Udskæring: Hanging Tender/Nyretapper.
Født i: Finland
Opvokset i: Finland.
Slagtet i: Finland.
Pakket i: DK
Producent: JN Meat.
Fodder: Græsfodret
Udskæring: Hanging Tender/Nyretapper.
Født i: Finland
Opvokset i: Finland.
Slagtet i: Finland.
Pakket i: DK
JN Meat stiftet af John Nielsen har med deres Sashi brand sat lille Danmark på verdenskortet. De har vundet et hav af priser for deres velsmagende oksekød.