
Chuck Eye Roll mbs 5+. Mollendo Wagyu
250,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 06....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 06. november. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
En fænomenal oplevelse
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du Wagyu Chuck Eye Roll med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Chuck Eye Roll kaldes også fattigmands Ribeye. Den tynde ende af stykket kan skæres til steaks men den anden ende gør sig bedst som steg. Ellers er Google en rigtig god ven.
Der er afpuds på denne vare. Vi yder ingen form for refusion ved afpuds.
Dyr: Okse.
Udskæring: Wagyu Chuck Eye Roll
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Udskæring: Wagyu Chuck Eye Roll
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.