Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.

Burgers. 8×200 gram. Mollendo Wagyu
320,00 kr.
4 på lager
Holdbarhed
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.
Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.
Se vigtig info
Så er der Wagyu til folket!
Forbered jer på en exceptionel oplevelse.
Her får du de lækreste burger bøffer (8×200 gram), så smagfulde man tror det er løgn. Der er 2 bøffer i hvert vakuum og man får 4 pakker ialt.