Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.

Burger Pakken. 4 styk – Wagyu
194,50 kr.
5 på lager
Holdbarhed
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning...
Denne vare er en frostvare og sendes til optøning. Du skal derfor spise den senest 3 dage efter modtagelse.
Henter du selv varen fra vort lager i Brøndby, udleveres den frossen og du kan lægge den i egen fryser ved hjemkomst.
Se vigtig info
Så skal der hygges & bygges!
Der skal nemlig bygges luksus Burgere.
Du får 4 styk af vores 200 grams Wagyu Burgerbøffer fra Mollendo
& 4 styk Potato/Buttermilk Burger Bun fra Jalm & B