Brisket Sashi. Heat n`Eat by Steak-out
130,00 kr. pr. kg
Holdbarhed
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 16....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 16. januar. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
Se vigtig info
Her får du et stykke super mørt og saftigt brisket af finsk Sashi. Stykket er røget og nøje krydret efter vores anvisninger og herefter sous videt til mørhed – og det er din ultra nemme genvej til denne BBQ gudespise
Brisket er noget af det allersværeste at tilberede – men ikke længere.
Lunes ved 180 grader i ovnen indtil den rammer 75 grader i kernetemperatur.
Dyr: Oksekød
Fodder: Græsfodret
Udskæring: Burnt ends af sous vide tilberedt brisket.
Varen er tilsat salt/peber og røget i røgeovn.
Født i: Finland
Slagtet i: Finland
Produceret i: Danmark
Fodder: Græsfodret
Udskæring: Burnt ends af sous vide tilberedt brisket.
Varen er tilsat salt/peber og røget i røgeovn.
Født i: Finland
Slagtet i: Finland
Produceret i: Danmark
Heat n´eat by Steak-out er vores serie af Sous Vide tilberedte varer, så du kan slappe af i køkkenet og blot læne dig tilbage og høste gæsternes anprisninger.