
Chuck Roll Stykke mbs 5+. Mollendo Wagyu
Vores pris250,00 kr. pr. Kg.
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 19....
Denne vare er en 0 graders ferskvare indtil d. 19. december. Når kødet forlader os overgår det til 5 graders ferskvare og gives op til 5 dages holdbarhed (se vægtlabel på varen).
En fænomenal oplevelse
Vi kan ikke få armene ned over det her kød- Det smager så man tror det er løgn!
Her får du et Wagyu Chuck Roll stykke med en Mbs på minimum 5+(marmoreringsgrad). Dyrene kornfodres i mere end 500 dage, hvor normen i markedet er 200-400 dage.
På Chuck Roll stykket i den tynde ende sidder et stykke der kaldes fattigmands Ribeye som kan skæres til steaks, mens den anden ende gør sig bedst som steg. Ellers er Google en rigtig god ven.
Udskæring: Wagyu Chuck Roll stykke
Kornfodret minumum 500 dage.
Født i: Chile.
Opvokset i: Chile.
Slagtet i: Chile.
Mollendos Wagyu er altid fra kategorierne F1-F2, hvilket vil sige dyrene indeholder 50-75% Wagyu. Det sammenlignet med slagtealderen på 25-28 måneder er her Mollendo har fundet den allerbedste smags & spiseoplevelse.
Steak-out har på baggrund af vores store arbejde i markedet fået rettighederne i hele Skandinavien.